stuga visby

stuga vid havet & Visby på Gotland

Välkommen till ett nytt, hållbart, semesterboende som gör minimalt avtryck i naturen. Semesterbyn Skogsnyckel erbjuder enastående vacker utsikt över havet och nära kontakt med strand, skog och promenadvägar. Du hittar oss endast fem kilometer från Visby centrum, bara minutrar från färja och flygplats. Reser man från Stockholm tar hela resan hit mindre än en timme.

Vår egen presentationssida för dessa trähus finns nu här: www.snackvisby.se

På gamla Snäck Camping utanför Visby finns plats för vila, gemenskap, natur & äventyr i en unik naturmiljö nära elementen. Här etablerar vi en ny typ utav semesterboende, med ett individuellt och globalt hälsosamt erbjudande som verkar i samklang med plats, natur och locals. Här vaknar du med storslagen vy över Östersjön, ett stenkast från sandstrand och pool och med nära tillgång till Visbys rika kultur och restaurangliv. På området utvecklas ett klimatsmart alternativ för den moderna semesterfiraren när de reser med familj eller vänner som också erbjuder meningsfulla aktiviteter för alla åldrar & intressen.

Upplev Gotland hela året

Vi utvecklar en destination för hela året. Det finns så mycket mer än fantastisk sommar här på ön; Njut omsluten av filten i soffan medan snöstormen vräker in från havet utanför de stora glaspartierna. I din stuga är det varmt och familjen sysselsätter sig för dagen i allrummet men planerar ett kort besök i områdets spa. Imorgon slutar det snöa och ni planerar en kort utflykt för att se is-formationerna längst stranden.

Som ägare i BRF Skogsnyckeln bidrar du till att ge fler möjligheten att hitta tillbaka till naturen. Med ett kollektivt ägande utav hela området skapar vi dynamiska och aktiva destinationer med naturen som utgångspunkt, som är välkomnande för alla. Vi kallar det för kollektiv destinationsutveckling.

Noggrant ritade stugor

Området, byggnaderna och inredningen andas gotländsk byggnadshistoria designas tillsammans med arkitektbyrån Tengboms. Stugorna blir tillsammans med vår verksamhet certifierade enligt Svanen. Inomhus är standarden hög, med moderna kök, badrum och mysiga sällskapsområden. Vi väljer material och bygger för att göra minsta möjliga miljöpåverkan och våra system för energi, vatten och avlopp gör dina avtryck på miljön till Sveriges minsta.

Ekonomi och planering

Som ägare har du också möjlighet att hyra ut din stuga när du inte vill använda den själv. Vi sköter bokning, betalning, städning och tar ansvar för ditt hem. Utöver det ekonomiska bidraget du får ut utav det så ger du också andra möjlighet att uppleva din plats. 

Boyta från: 44m²
Antal sovrum: 2-3
Antal bäddar: 4+2 / 6+2
Antal badrum : 1st

Plats för cyklar: 4st
Parkering: 1st
Cykel från Visby: 7 minuter
El-taxi från flyget: 2 minuter

Inflyttning: sommar 2021
Säljstart: November 2020
Pris: från 2,5mkr
Avgift: från 3000kr/mån

Kollektiv destinationsutveckling

Vi exploaterar inte som alla andra. Vi har stora planer för Snäck camping och vill välkomna alla. Från dagens korta besök för ett dopp i havet eller en promenad över marken, via dagens camping gäster till de som ställer högre krav på service än området tidigare välkomnat. Och vi vill ha besök hela året! Men vi kan inte genomföra detta på samma sätt som campingar tidigare exploateras, därför tänkter vi nytt. Vi tänker kollektivt!

En året-runt destination ställer högre krav på hela platsen, byggnaderna och service än säsongsorienterade. En strand behöver erbjuda lockande alternativ för vila, aktivering och rekreation även på vintern. Boendealternativen behöver vara välkomnande hela året. Och alla besökare, gäster, flanörer och badbesökare skall trivas i omgivningen.

För att skapa åretruntvänliga platser krävs betydande investeringar, både i service, infrastruktur och i enskilda byggnader. Därför samlar vi individer som tror på vår destination och dess målsättning, som vill samäga delar utav marken i föreningsform. Våra delägares investeringar i fastigheter på området möjliggör investeringar för åretruntverksamhet. Samtidigt får de del i hyresintäkter och möjlighet att boka eget boende till en fast avgift per år. 

Med gäster under årets alla månader får vi en högre nyttjandegrad, fler kan njuta utav naturen och platsen, vår exploatering blir mer miljövänlig och vi kan underhålla platsen för att välkomna både betalande och andra gäster.

besök oss gärna: https://goo.gl/maps/4XGnUnU9isNgf9tDA