stuga visby

Egen stuga vid havet & Visby på Gotland

Nu går det att anmäla intresse för våra semesterstugor vid Snäck. Vi utvecklar en utav Visbys vackraste tomter, Snäck Camping. Gör en intresseanmälan här så får du förtur när vi påbörjar vår försäljning. Under tiden får du löpande information om projektet.

Förhandsinformation till våra första trähus finns här: www.snackvisby.se

På gamla Snäck Camping utanför Visby finns plats för vila, gemenskap, natur & äventyr i en unik naturmiljö nära elementen. Här etablerar vi en ny typ utav semesterboende, med ett individuellt och globalt hälsosamt erbjudande som verkar i samklang med plats och natur. Här vaknar du med storslagen vy över Östersjön, ett stenkast från sandstrand och pool och med nära tillgång till Visbys rika kultur och restaurangliv. På området utvecklas ett klimatsmart alternativ för den moderna semesterfiraren när de reser med familj eller vänner som också erbjuder meningsfulla aktiviteter för alla åldrar & intressen.

Upplev Gotland hela året

När du äger ditt eget boende får du möjlighet att njuta utav Gotlands rika natur hela året. Det finns så mycket mer än fantastisk sommar här på ön; Njut omsluten av filten i soffan medan snöstormen vräker in från havet utanför de stora glaspartierna. I din stuga är det varmt och familjen sysselsätter sig för dagen i allrummet men planerar ett kort besök i områdets spa. Imorgon slutar det snöa och ni planerar en kort utflykt för att se is-formationerna längst stranden.

Noggrant ritade stugor

Området, byggnaderna och inredningen andas gotländsk byggnadshistoria designas tillsammans med arkitektbyrån Tengboms. Stugorna blir tillsammans med vår verksamhet certifierade enligt Svanen. Inomhus är standarden hög, med moderna kök, badrum och mysiga sällskapsområden. Vi väljer material och bygger för att göra minsta möjliga miljöpåverkan och våra system för energi, vatten och avlopp gör dina avtryck på miljön till Sveriges minsta.

Ekonomi och planering

Just nu arbetar vi vi med den första stugbyn med mellan 20 och 30 stugor. Den uppförs på ett område med makalös utsikt och kommer visa riktningen för hela områdets framtida karaktär. Ägandet utav stugorna blir problemfritt och upplåtes som BRF där underhåll och skötsel inte behöver göras utav medlemmarna. 

Som ägare har du också möjlighet att hyra ut din stuga när du inte vill använda den själv. Vi sköter bokning, betalning, städning och tar ansvar för ditt hem. Utöver det ekonomiska bidraget du får ut utav det så ger du också andra möjlighet att uppleva din plats. 

Boyta från: 44m²
Antal sovrum: 2-3
Antal bäddar: 4+2 / 6+2
Antal badrum : 1st

Plats för cyklar: 4st
Parkering: 1st
Cykel från Visby: 7 minuter
El-taxi från flyget: 2 minuter

Inflyttning: sommar 2021
Säljstart: November 2020
Pris: från 2,5mkr
Avgift: från 3000kr/mån

Intresseanmälan

Anmäl gärna intresse. Då får du veta mer om möjligheterna och får förtur inför försäljning. Självklart får du en direkt kontakt med oss som bygger boendet också.

Lämna gärna ditt telefonnummer

besök oss gärna: https://goo.gl/maps/4XGnUnU9isNgf9tDA